Εταιρεια

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και από τότε ακολουθεί μια δυναμικά ανοδική πορεία στον κλάδο των κατεψυγμένων τροφίμων κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο και για τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΦΙΛΟΙ

Μία επιπρόσθετη ιδιότητα της εταιρίας, που την καθιστά ξεχωριστή στον κλάδο της, είναι η συμβουλευτική της δράση. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας είναι στη διάθεση των πελατών μας κάθε στιγμή για την καλύτερη αξιοποίηση και τον εμπλουτισμό των προϊόντων.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Συγκριτικό μας πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητά μας να «κατασκευάσουμε», σε συνεργασία πάντα με τα εργοστάσια παραγωγής, προϊόντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προδιαγραφές που θέτει ο πελάτης.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία προϊόντων με εξειδίκευση στα προψημένα αρτοσκευάσματα. Οι εισαγωγές των προϊόντων που εμπορευόμαστε, πραγματοποιούνται από χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης. Συνεργαζόμαστε με εργοστάσια που διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις υγιεινής (ISO,HACCP) διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή και σταθερή ποιότητα
των προϊόντων μας.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Η διανομή των εμπορευμάτων γίνεται με ιδιόκτητα οχήματα στον νομό Θεσσαλονίκης και στον όμορους νομούς. Ακόμη, διαθέτουμε μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Ετσι, εξυπηρετούμε με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο ένα σημαντικό αριθμό πελατών από το χώρο του γρήγορου φαγητού, των εστιατορίων, των ξενοδοχείων κ.α.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑ

Μεταξύ των στόχων της εταιρίας πρωτεύοντα ρόλο κατέχει η διαρκής έρευνα για την εξασφάλιση καινοτόμων προϊόντων και λύσεων, γεγονός που βοηθάει στην ανάπτυξη της υπεραξίας που αναζητούν οι πελάτες με σεβασμό πάντα στους όρους της αγοράς και τον άνθρωπο.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Our advantages

Ποιοτικά Προϊόντα που κάνουν τη διαφορά

Οι πελατες σας θα μενουν παντοτε ικανοποιημενοι

Πιστοποιημενα προιοντα ISO HASP BRC

Γαλλια - Αγγλια - Γερμανια- Βελγιο - Ολλανδια οι χώρες παραγωγής

Υποστήριξη παντού και πάντοτε

Σε ολη την επικρατεία μπορούμε να σας προμηθέυσουμε

Μας αρέσει πολυ αυτό που κάνουμε

Παθος και συνεχη εξέλιξη μας χαρακτηρίζουν
0