Εταιρεια

Delices

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 2004 και από τότε ακολουθεί μια δυναμικά ανοδική πορεία στον κλάδο των κατεψυγμένων τροφίμων.  Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, τόσο για την υψηλή ποιότητα όσο και για τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της. Εμπορεύεται μία μεγάλη γκάμα προϊόντων με εξειδίκευση στα προψημένα αρτοσκευάσματα. Οι εισαγωγές των προϊόντων πραγματοποιούνται από χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης και συνεργάζεται με εργοστάσια που διαθέτουν διεθνείς πιστοποιήσεις υγιεινής ( ISO, HACCP) διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων της.
Η διανομή των εμπορευμάτων γίνεται με ιδιόκτητα αυτοκίνητα αλλά και με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, σε ένα σημαντικό αριθμό επώνυμων πελατών από τον χώρο του γρήγορου φαγητού, των εστιατορίων, των ξενοδοχειακών μονάδων κ.α.
Η δράση της εταιρείας δεν περιορίζεται μόνο στη διακίνηση και προώθηση των προϊόντων που εισάγει, αλλά ένα συγκριτικό της πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητά της να «κατασκευάσει», σε συνεργασία πάντα με τα εργοστάσια παραγωγής, προϊόντα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις προδιαγραφές που θέτει ο πελάτης.

Παράλληλα μία επιπρόσθετη ιδιότητα της εταιρείας, που την καθιστά ξεχωριστή στον κλάδο της, είναι η συμβουλευτική της δράση. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της επιχείρησης είναι στη διάθεση των πελατών της κάθε στιγμή για την καλύτερη αξιοποίηση και των εμπλουτισμό των προϊόντων.

Μεταξύ των στόχων της εταιρείας πρωτεύοντα ρόλο κατέχει η διαρκής έρευνα για την εξασφάλιση καινοτόμων προϊόντων και λύσεων, γεγονός που βοηθάει στην ανάπτυξη της υπεραξίας που αναζητούν οι πελάτες με σεβασμό πάντα στους όρους της αγοράς και τον άνθρωπο. Επιπρόσθετα, η εταιρεία μεριμνά συνεχώς ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπιστία στις συμφωνίες και στις συναλλαγές και επιπλέον δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατήρηση ανταγωνιστικών τιμών χωρίς καμία έκπτωση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων.

Επιθυμούμε την επικοινωνία σας, θέλουμε να γνωρίσετε και να διαπιστώσετε τον πλούσιο, ποιοτικό και φιλικό χώρο μας.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Our advantages

Ποιοτικά Προϊόντα που κάνουν τη διαφορά

Οι πελατες σας θα μενουν παντοτε ικανοποιημενοι

Πιστοποιημενα προιοντα ISO HASP BRC

Γαλλια - Αγγλια - Γερμανια- Βελγιο - Ολλανδια οι χώρες παραγωγής

Υποστήριξη παντού και πάντοτε

Σε ολη την επικρατεία μπορούμε να σας προμηθέυσουμε

Μας αρέσει πολυ αυτό που κάνουμε

Παθος και συνεχη εξέλιξη μας χαρακτηρίζουν
0